Världens enklaste sätt att skapa Customer epxerience!

Enklaste tipset att komma igån med en fantastisk Customer experience är enkel!

Gör helt enkelt så att du mentalt lägger till en nolla på priset du tar betalt för din vara eller tjänst. Dvs är du konsult och kostar 1.500/h, så kostar du 15.000/h. Har du ett hotell som kostar 1.800/rum så skall du tänka 18.000/rum.

bulgari

Vad och hur skulle du behöva göra för att upplevelsen skulle kunna vara ”value for money”?  Tänk inte ens tanken att det inte skulle gå!! Bvlgari är duktiga hantverkare, men kan ta 10 gånger mer betalt för en guldring än Guldfynd. Jag skulle kunna ta hundra exempel till. Man skapar en upplevelse som någon är villig att betala för och positionerar den via ett varumärke. Customer experience är din genväg till att inte behöva ha pris som konkurrensmedel. Allt detta är inget nytt, men det är en bra övning att göra. Den upplevelsen du levererar för den extra ”nollan” i ditt pris, skall du leverera idag.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.