Jag är en Ikaros på väg upp till ”the cloud”

Jag erkänner. Jag lägger mig platt, jag rullar runt som en strykrädd pudel. Jag har varit skeptisk till Cloud computing! Jag är fostrad i de gigantiska applikationernas tidevarv. Jag är en del av gigantiska projekt, långa implementationstider och en pengarullning som heter duga. Jag har avfärdat talet om molnet som leksaker som inte funkar.

Ikaros

Jag känner att jag har haft så förbaskat fel! Jag skall erkänna att jag ännu inte genomfört något ”Cloud projekt” inom CRM området, men det verkar väldigt lovande. Det är kanske inte helt otippat Salesforce.com som fått mig att få upp ögonen, men även applikationerna runt omkring verkar extremt lovande. Mina dinosaurie kompisar varnar mig för att flyga för nära molnet, så vi får se om vaxet regnar bort från mina vingar, eller om jag kommer till himmelen!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *