Ullaredsaporna är hycklare!

Jag har tidigare skrivit i ungefär samma ämne. Dvs om allt hyckleri när det gäller miljöfrågor. Alla älskar att tala om klimatmålen i Köpenhamn och olyckskorparna kraxar glatt och högljutt över Fredrik Reinfeldts tillkortakommanden över att inte komma i mål. Vi älskar att debattera och tala om saker som ligger på en nivå som bara indirekt rör oss själva.

ullared

För att inse att vi måste ställa om våra konsumtionsmönster vill vi inte riktigt diskutera. Ullaredsaporna vill konsumera skit producerat av människor utan drägliga löner. Känslan för något bestående verkar saknas totalt i målgruppen som köper handklappande kepsar och spelande dörrmattor. Julklappssäckarna kommer att vara bräddfulla under apornas julgranar. Sannolikt är det samma personer som förfasar sig över paparazzis men läser Svensk damtidning med stor behållning. Vill vi nå ett hållbart samhälle måste aporna ändra sina konsumtionsmönster och sluta försöka slicka såren över sina miserabla liv genom att konsumera skräp.

Eller förresten låt oss gnälla över Köpenhamnsmötet istället…..

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.