Trust i energibranschen

Jag har tidigare skällt mycket på energibranschen. Gnällt över oförmågan till innovation. E.ON och Vattenfall får representera dom onda i de flesta sammanhang och så är det väl lite när man är stor. Jag har skrivit om oljebranschens önskan att konvertera varumärket till något mer miljövänlig approach. Det enda sättet att lyckas med detta är att ”cut the bullshit” och bygg förståelse på ett innovativt sätt.  E.ON för nu en kampanj, som är både pedagogisk och ärlig. Visst är resan lång för både E.ON och Vattenfall mot att vinna ”trust”, men E.ON’s kampanj är en bra bit på väg!

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *