Min oändliga källa av misstag – del 1 “Här får du kundjävel”

Som SAP konsult utvecklar man funktioner, testar, utvecklar vidare, test.  Det gäller självklart inte bara i SAP världen, men det är där jag huserat till stor del. I uppsättningen av ett större CRM system arbetade jag med eMail marketing och testade att exekvera en kampanj. Kampanjen döpte jag till ”this is the shit”, kampanjinnehållet bestod av texten ”här får du kundjävel”.

Devil

Helt ovetande exekverar jag samma kampanj gång på gång till riktiga kunder. 400 riktiga kunder! Först när det började komma in samtal till kundtjänst om ”vad är det företaget skickar ut” så avbröt jag mitt testande.

Sensmoral
Behåll professionalismen även långt in i projekten. Förfall inte (som jag) att använda olämplig testdata. Den tenderar alltid att dyka upp förr eller senare.

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.