Mina bästa porr-länkar!

Skillnaden mellan reklam och CEM är att reklam (i de flesta fall) syftar till att fånga uppmärksamhet, “pracka” på ett budskap, emedan Customer experience (CE) syftar till att anpassa kundupplevelsen efter kundernas förväntningar och behov.

dansk

På många företag är marknadsavdelningarna en smula protektionistiska och arbetar ofta långt ifrån det som rör Customer experience begreppet. CE berör samarbete inom organisationen, processer, information, teknik, kundrelaterade nyckeltal etc. Det gamla begreppet “share of voice” utan koppling till CE tillhör en svunnen tid. Att få uppmärksamhet är fortfarande ganska lätt, det är bara att göra något som inte vanligtvis inte passar i ett visst sammanhang. Det svåra är att leva upp till varumärkeslöften. Min rubrik fick säkert uppmärksamhet och besvikelsen är säkert stor för många. Men det får känneteckna som ett bra exempel på innehållet i min text 😉

About Patrick Gilbert

Jag hjälper företag och människor att lyckas skapa exceptionella kundupplevelser, lönsamhet och effektivitet genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

One thought on “Mina bästa porr-länkar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.